Översättning

Vi har ett brett, internationellt nätverk med duktiga och erfarna översättare som översätter till sina respektive modersmål. Det är professionella översättare som vi har samarbetat med under många års tid. Det innebär att vi kan erbjuda översättningar i världsklass till och från de allra flesta språk.

Vi kan hjälpa dig oavsett om din översättning gäller tekniska, manualer, juridiska dokument, årsredovisningar, hemsidor eller reklamtexter.

På Babel genomför vi alltid en egen språkgranskning före leverans för att säkerställa texter av högsta kvalitet. Det ingår i priset som en extra service för dig som kund.

 

Språkgranskning

Har du redan en färdig text, men är osäker på om den är terminologiskt och grammatiskt korrekt? Vi erbjuder språkgranskning av alla slags texter, oavsett om de är på svenska, engelska, tyska eller något annat språk.

 

Layout

Om du vill ha översättningen levererad i monterat eller tryckfärdigt format kan vi hjälpa till med även detta. Vi behöver då tillgång till befintliga grafiska filer (InDesign, QuarkXpress, PageMaker etc.).